Nedrivning af hus pris

Nedrivning af hus pris

Nedrivning af hus pris

Har du fundet den perfekte beliggenhed til at bygge dit nye hus, hvor det er muligt at skabe trygge rammer for din familie? Men på grunden du har fundet, ligger der et gammelt hus der er klar til nedrivning.

At begynde renovering af et ældre hus kan meget let blive en bekostelig affære. Det kan være du selv kan lave noget af det eller det meste så kan det hjælpe på prisen, men det kan være det kniber med tiden i en travl hverdag.

En renovering kræver meget tid, og der er en stor risiko at drømmehuset bliver til et mareridt i stedet for.

Økonomisk kan det være svært at overskue og få alle udgifterne med til en renovering. For ofte griber det om sig så der er flere ting der ikke lige var tænkt på.

Med de nyeste regler som gælder for renovering stilles der meget store krav til bla. Isolering. Det kan være svært og dyrt at får et gammelt hus op på den stand det kræves.

Hvis der samtidig skal nye vinduer i så løber det hurtigt.

En pris på nedrivning af et hus, er en fast pris, og derefter er det nemt at få overblik over prisen på opførslen af jeres nye hus.

De næste mange år er der også sikkerhed i økonomien for der kommer ikke uforudsete udgifter med et nyt hus.

Prisen for nedrivning af hus

En typisk et plans villa på ca 150 m2, koster mellem 50 og 80 tusinde plus moms. Det afhænger meget af byggestil, materialer, placering og adgangsforhold.

Så for at få den nøjagtige pris for nedrivning skal vi se nærmere på opgaven. 

Nedrivning af hus pris