Om A Søsted

Alsidighed samt fleksibilitet er styrken hos A Søsted

Om A Søsted

Den 8. januar 2005 blev Danmark ramt af den værste storm siden december stormen 1999. Hos Allan Søsted og hans familie står tidspunktet også i klar erindring. Stormen væltede nemlig et gammelt maskinhus på deres grund nær Laurbjerg lidt syd for Randers. Maskinhusets flade tag blev kastet op i luften og bragede ned i forhaven. Undervejs var det fløjet hen over stuehuset og havde kappet skorstenen i et bemærkelsesværdigt rent snit.

- Da maskinhuset var sumforsikret, aftalte jeg med forsikringsselskabet, at jeg selv byggede et nyt, og selv fjernede resterne af det gamle. Vores nabo havde fået tre længer på hans gård kraftig beskadiget, så dem fik jeg også til opgave af fjerne og så bygge to nye. Det blev indgangen til at starte mit eget firma

Allan Søsted har tidligere arbejdet for Per Rasmussen Nedbrydning i Bjerringbro, og da januar stormen begyndte at vende op og ned på hans maskinhus og naboens gård, var springet til en rolle som selvstændig nedbryder ikke fjernt.

- Det har altid haft min interesse, og jeg har altid gerne ville være selvstændig. Jeg kommer fra en landbrugsfamilie, så et eller andet sted har det altid været et spørgsmål om jeg selv skulle drive landbrug eller kaste mig over sådan noget her, mener Allan Søsted.

Da jegvar færdig med at genopbygge naboens længer, lå det lige for at fortsætte.

Når man laver et godt stykke arbejde, så rygtes det, og derfra er det vokset.

Se mere om nedbrydning og betonknusning